בת-ים, רח' בלפור 9
טל. 03-506-4810
טל. 052-828-1647
טל. 052-828-1646

שעות פתיחה: יום א - ד מ-12:00 עד 24:00

יום ה, ו, ש מ-12:00 עד האורח האחרון

Email: info@ersh.co.il

Free Joomla Modules
דף הביתהתפריט שלנומנות עיקריות

מנות עיקריות

לביבת תפו"א "טריו בשרי"

לביבת תפו"א גדולה מכוסה בפטריות ושלושה סוגי בשר ברוטב הבית

95

צלעות בשר לבן ברוטב קרמל

בתוספת צ'יפס, סלט ורוטב צ'ילי.

120

ביף סטרוגנוף עגל

חתיכות פילה עגל מטוגנות עם בצל ברוטב מיוחד של שמנת חמוצה ובתוספת שמנת מתוקה

89

לביבת תפו"א "מלכותית"

לביבת תפו"א גדולה, מכוסה בחתיכות לשון עגל ברוטב פטריות (שמפיניונים ופורצ'יני) בתוספת שום וירק.

95

אייסביין                                                              

שוק בשר לבן מושרה במרינדה ואפוי בתנור לפי המתכון הגרמני המסורת

מוגשת עם צ'יפס וסלט.

120

רולדה (שוק אחורי של בשר לבן)

שוק אחורי של בשר לבן מצומת (במשך מינימום שלושה ימים) ואפוי בתנור עם תבלינים ומיונז. מוגש עם סלט וטוגנים. (משקל כ-1 ק"ג) מוגשת עם צ'יפס וסלט.

149

 נקניק הבית עם גבינה         

        מוגשת עם צ'יפס וסלט.            

110

  נקניק אוקראיני עם שום

נקניק בייגלה  – מעי טבעי במילוי בשר קצוץ.

מתכון אוקראיני מסורתי. בתוספת צ'יפס וסלט.

110

עוף "טפקה" (מטבח גרוזיני)

חצי עוף צעיר במרינדת הבית, רוטב שום וירק. מוגש עם סלט.

89

חזה בשר לבן עם טוגנים                                             

תפוחי אדמה מטוגנים על שומן עם חתיכות חזה בשר לבן ופטריות.
110

לשון עגל ברוטב הבית                            

מוגש עם טוגנים

 89

טוגנים עם פטריות

60

כיסונים (פלמני)

כיסונים ביתיים (עשינו במו ידינו) במילוי אומצת בשר לבן מובחרת

65

ורניקס עם תפו"א

בתוספת בצל מטוגן

50

צ'יפס

35

בלינצ'סים במילוי בשר

בשר טחון מאומצת עגל מובחרת

59

בלינצ'ס עם קוויאר אדום

145

לביבות תפו"א עם שמנת חמוצה

59

חביתת בצל מטוגן, פטריות וגבינה צהובה

45

חביתת בצל מטוגן ונקניקיות

49

 

אנחנו בפייסבוק

מיקום של המסעדה

מסעדה בבת ים: ישראל, בת-ים, רח' בלפור 9
טל.: 03-506-4810
נייד:
052-828-1647
נייד: 052-828-1646

Email: info@ersh.co.il

מסעדת יורש על המפה

Go to top